Kleine verhalen met een grote impact

Ik gebruik het liefst een persoonlijk perspectief om het grote verhaal te vertellen. Je kunt door heel dichtbij iemand of iets te komen – door een intiem portret te maken – juist een universele boodschap vertellen. Ik geloof in de betekenis en werking van een uniek verhaal. Zo’n verhaal vertelt zichzelf. Ik hoef het eigenlijk alleen nog maar op te schrijven of in beelden te vangen.

Webteksten

Online teksten moeten vooral compact, eenduidig en pakkend zijn. Daarom is een filosofe die webteksten schrijft nog niet zo’n vreemde combinatie. Ook als filosoof analyseer je teksten en ga je op zoek naar de kern. Wat blijft er over als je weghaalt wat overbodig is? Precies dit. Helderheid.

Schrijven vanuit mijn hart

Mijn woorden gaan vooral stromen als mijn hart ergens sneller van klopt: van documentaires, sociale kwesties, filosofie, onderwijs, gezondheid en cultuur. Of het nou gaat om mensenrechten, vluchtelingen, klimaatverandering, gezondheid, opvoeding of dementie. Ik word er door geraakt  en wil daar het liefst iets mee doen.
Hoewel idealisme misschien niet zo bijdetijds meer is, heb ik nog altijd een sterke drive om iets te doen voor anderen. Ook in mijn werk.

Websites

Een wakkere website is nooit af, een slapende website verliest snel zijn actualiteit.
Ik zorg ervoor dat uw website up to date is door een regelmatige update. Dat kan – afhankelijk van uw wensen – op een dagelijkse/wekelijkse of maandelijkse basis. Ik ben thuis in WordPress en heb ervaring met diverse andere content management systemen, dus ben snel thuis in custom made systemen.

Projectplannen, jaarverslagen en subsidieaanvragen

Sinds 2019 ben ik als tekstschrijver verbonden aan Onbegrensde Zaken. Ik schrijf daar allerlei mogelijke teksten voor culturele instellingen. Vooral projectplannen die worden ingezet bij fondsenwerving en het aanvragen van subsidies. Maar ik schrijf ook jaarplannen en jaarverslagen tot soms een sinterklaasgedicht aan toe.  

Nieuwsbrieven

Met Mailchimp als tool is het technisch niet ingewikkeld meer om een nieuwsbrief in elkaar te zetten. Zorg jij voor de adressen en het nieuws, dan doe ik de rest!